Resin

ArtResin® er 2 komponent, og består af 2 dele du selv skal hælde sammen. Det købes i sæt, med 1 flaske resin og 1 flaske hærder. Når de hældes sammen, sker der en kemisk reaktion, som gør din resin blanding i stand til at hærde.

Hærdningen starter idet de 2 dele blandes, og du har derefter en åbningstid på max. 45 min. (varierer alt efter hvor varmt det er), hvori du kan arbejde med det. 
Det er super vigtigt, at du er omhyggelig med at få blandet de 2 dele sammen, da du ellers kan få problemer med, at de ikke hærder ordentligt op.

Det er ufarliget og nemt at bruge. Du behøver ikke at bruge åndedrætsværn, da det ikke frigiver nogle farlige dampe. Art resin gulner ikke, men står flot klart og blankt.

Art Resin ® bruges til mindre ting, hvor lagtykkelsen er under 5 mm.
Ønsker du et tykkere lag kan du gøre det på to måder. Enten ved at lade dit første lag tørre helt, slibe let og hælde dit andet lag på. Eller ved at hælde dit første lag på, vente 3-5 timer til dit første lag er gelé agtigt, dernæst hælde dit andet lag på. Gentag denne proces indtil du når din ønskede lagtykkelse.

Dit færdige arbejde er hærdet efter 24 timer.

Du kan udregne hvor meget du skal bruge her >>

 

Læs mere Læs mindre
pr. side

3 varer

pr. side