Resin

Hos art-de-vinci.dk finder du 3 forskellige epoxy resin produkter, i forskellige mængder og med forskellige egenskaber:  ArtResin®, Master Cast 1-2-1 og Deep Cast.

Fælles for dem alle er, at de består af 2 dele du selv skal hælde sammen. De købes i sæt, med 1 flaske resin og 1 flaske hærder. Når de hældes sammen sker der en kemisk reaktion, som gør din resinblanding i stand til at hærde. Hærdningen starter idet de blandes og du har derefter en åbningstid, hvori du kan arbejde med det. Åbningstiden ser du under de forskellige mærker. Det er super vigtigt, at du er omhyggelig med at få blandet de 2 dele sammen, da du ellers kan få problemer med, at de ikke hærder ordentligt op.

De er også alle ufarlige og nemme at bruge. Du behøver ikke at bruge åndedrætsværn, da de ikke frigiver nogle farlige dampe.

ArtResin® og Master Cast 1-2-1, bruges begge til mindre ting,  hvor lagtykkelsen er under 5 mm.

Fælles for disse 2 er også, at de skal blandes i samme målforhold: 1 del hærder til 1 del resin, målt pr. volumen, hvilket vil sige målt i dl/ml/l, altså ikke målt pr. vægt. Det skal måles i volumen fordi resin og hærder fylder det samme, men ikke vejer det samme.

Deep Cast skal du vælge, hvis du ønsker at støbe større ting, hvor det er vigtigt, at du kan opnå en lagtykkelse på op til 5 cm pr. støbning. 

Deep Cast, skal blandes i 1 del hærder til 2 dele resin, målt pr. volumen.

 

5 vare(r)
ArtResin - Mini Kit, 8 oz, 236 ml.
Master Cast 1-2-1, Resin
Pris fra:
249 DKK
Deep Cast, Resin - River tables
5 vare(r)