Pensler

Hos art-de-vinci.dk finder du et kæmpe udvalg i forskellige pensler, med mange forskellige funktioner. Pensler med forskellige former, der kan lave forskellige mærker.

Pensler du kan male med i mange forskellige medier; til akrylmaling, akvarelmaling og meget mere.

Vi har inddelt vores pensler i forskellige kategorier; Flade pensler, Filbert pensler (kattetunger), Runde pensler, Detalje pensler, Special pensler, Silikone pensler, Vandpensler, Penselsæt og da Vinci pensler.

I kategorien Flade pensler finder du pensler der både er smalle og brede, stor og små. Her finder du også vores hake pensler, der er gode til encaustik maling.

Filbert pensler er pensler, der er formet som en kattetunge med afrundede hjørner, nogle af dem er gode til at blende farver sammen med.

Runde pensler kaldes også taklon og kolinsky pensler, alt afhængig af om de består af naturhår eller syntetiske hår. Det er også i Runde pensler du finder akvarelpensler og pensler med lange hår der hedder rigger eller sleppert.

I Detalje pensler har vi samlet alle de pensler, der er god til at lave forskellige detaljer med. Det er her du finder de helt små pensler.

Specialpensler er pensler, der er gode til mange forskellige teknikker. Viftepensler er bl.a. gode til at male trækroner med. Med en skråpensler får en super fin lige kant. Her er forskellige effektpensler, stencil pensler og dagger pensler.

Silikonepensler, er som ordet siger pensler der, er lavet af silikone, hvor der ingen individuelle penselhår er. De kan som colour shaper have forskellige former eller blot forskellige bredder. De er alle gode til at fjerne eller påføre f.eks. akrylmaling med.

Vandpensler er pensler med et lille reservoir du fylder med vand. De er tiltænkt at bruge til akvarelmaling, men fungerer også fint til akrylmaling.

I Penselsæt finder du forskellige penselsæt med forskellige typer af pensler indeholdende fra 3-6 pensler.

da Vinci er et brand af gode kvalitets pensler og i den kategori er de de pensler du finder.

Vi har pensler med syntetiske børster, med hestehår, mårhår, egernhår, gedehår og med svinebørster. Pensler med korte og med lange skafter i træ eller i akryl med soft grip. Penslerne sælges enkeltvis eller i sæt.

Læs mere Læs mindre
pr. side

Varer 1-36 af 110

Side
pr. side