TOUCH Alkohol ink

Giftfri og lugtfri!

TOUCH flydende Alcohol Ink er højpigmenteret og baseret på pantone farver. Serien indeholder hele 96 fantastiske farver.

Fordelen ved TOUCH frem for alle andre alkohol inks er, at de er lugtfri og giftfri - så med dem er du helt fri for at tænke over udluftning og beskyttelses maske (åndedrætsværn).

TOUCH Alcohol Inks er alkoholbaseret refills til tusch-penne, i en aflang flaske der indeholder 20 ml.
De ligner lidt en tusch pen og navnet indikerer måske også, at de er det, men som nævnt er de refills til TOUCH tuscherne. De har en spids på, som andre mærker af alkohol ink og kan bruges på samme måde som dem, hvor du drypper ink'en direkte ud af flasken.

Farverne kan lysnes med den farveløse blender fra TOUCH (der også er gift- og lugtfri). Du kan også bruge Blending Solution fra Ranger eller f.eks. Isopropylalkohol (også kaldet ISO) fra Matas, som alle sammen også holder farverne flydende længere. Men bruger du dem, skal du igen være opmærksom på din sikkerhed.
Alle farverne er transparente.
 
TOUCH kan uden problemer bruges sammen med alle andre mærker af alkohol ink.
 
Udover refills, har vi også sammensat nogle startsæt til dig. Du kan også finde TOUCH tuscher i sort og hvid og en TOUCH tusch med colorless blender i. Den sidst nævnte kan du bruge til at tegne med på den ink du allerede har lagt på og derved lysne farven.
 
Sikkerhedsdatablad på TOUCH
 
Læs mere Læs mindre
pr. side

8 varer

pr. side