Alkohol Ink

Hos art-de-vinci.dk er vi specialister i alkohol ink og her finder du Danmarks største udvalg af Ranger Alcohol Ink, TOUCH Alkohol ink, Octopus Fluid Alkohol ink. Her finder du altid alcohol ink til gode lave priser.

Alkohol ink er flydende maling, der som navnet siger, er baseret på alkohol. Det er spændende, at male med, da det skubber de andre farver væk og dermed laver smukke mønstre uden, at du styrer det.

Du kan styre det ved, at puste på det med et sugerør, en airblower, en føntørrer på kold varme eller en tom airbrusch.

Alcohol ink er højpigmenteret, hvilket vil sige, at det er meget koncentreret i sin farve. Den kan fortyndes og lysnes med blending solution ("farveløs alkohol") direkte på dit papir og dermed opnår du en bedre flyde og vedhæftningsevne. 

Alkohol ink tørrer hurtigt, da alkohol jo fordamper. Det kan "vækkes" igen med alkohol, fordi det ikke er permanent, heller ikke når det er tørt.

Her på siden finder du også mange forskellige værktøj, du kan bruge til dine alkohol ink kunstværker. Vi har pipetter, tegneflasker, spray flasker, vandpensler, airblowers, paletter og opbevarings boxe.

Alkohol Ink kan males på ikke sugende overflader, så som syntetisk papir, klinker, metal, glas, mv. Vi fører en lang række af syntetiske papirer: Nara papir, Octopus Fluids papir, Academy papir og Stonepaper. Du kan også bruge det direkte på et lærred, men forsegler du ikke overfladen på lærredet, vil det suge ink'en til sig. Dette resulterer i et akvarel look. Lærredet kan med fordel forsegles med en spraymaling, lak eller blot med akrylmaling.

Folie finder du også lige her, både de forskellige metallic farver samt glitter og farver. Folier kan bruges til at lægge i din alkohol ink imens den er våd og efterfølgende når det er tør.

Alkohol ink er ikke lysægte og vi anbefaler derfor at du putter det i passepartout og bag glas og ramme.

Mange Alkohol Inks, Blending Solution og Isopropylalkohol (ISO) afgiver giftige dampe og har en kraftig lugt. Derfor anbefaler vi, at du anvender passende åndedrætsværn.

Hvis du vil have LUGTFRI OG GIFTFRI alkohol ink, så er det TOUCH alkohol inks du skal vælge.

art-de-vinci.dk har en Alkohol Ink Facebook gruppe, der hedder Danmark - Alkohol Ink, du kan tilmelde dig for at få gode råd og sparring. Her kan du også dele hvad du laver, få inspiration og gode råd fra alle de andre.

1-36 af 89
Alcohol Ink Blending Solution, 59 ml.
Octopus Fluids, alcohol ink blok, 525 g, 15 ark
Pris fra:
139 DKK
Ned til: 89 DKK
Metalfolie, Guld, 15 x 15 cm, 6 ark
Ranger Alkohol Ink, 14 ml. FAST LAVPRIS
Udsalg
Ranger - One of all, 88 stk., BS og Air Blower. FAST LAVPRIS
Udsalg
TOUCH - Én af hver farve + en Air Blower. FAST LAVPRIS
Specialpris 3.200 DKK
Pris: 3.843 DKK
Passepartout ramme, sort, kvadratisk, 25 stk.
Nara papir, hvid, 10 ark, 200 g-38,1 x 50,3cm
Nara papir, sort, 10 ark, 330 g-30,8x45,8 cm
Udsalg
Nara papir, sort, 10 ark, 330 g - 22,8 x 30,4 cm
Specialpris 319 DKK
Pris: 439 DKK
Udsalg
Nara papir, hvidt, rulle 1 x 5 meter, 275 g
Specialpris 950 DKK
Pris: 999 DKK
Akryl opbevaring, til alkohol ink
Octopus Fluids, Blending Solution, 100 ml
Opbevarings taske, alkohol ink
Octopus Fluids, Alcohol Ink Cleaner, 100 ml
Metalfolie med lim motiv
Academy, syntetisk blok, 200 g, 30 ark
Dekorationsfolie, Guld, 10 x 10 cm, 30 ark
1-36 af 89