Alkohol Ink

Hos art-de-vinci.dk er vi specialister i alkohol ink og her finder du Danmarks største udvalg af Ranger Alcohol Ink, TOUCH Alkohol ink og Octopus Fluid Alkohol ink. Her finder du altid alcohol ink til gode lave priser.

Alkohol ink er flydende maling, der som navnet siger, er baseret på alkohol. Det er andre teknikker, man bruger, end teknikkerne til vandbaserede inks. Farverne i alkohol ink skubber til hinanden indbyrdes, og laver dermed smukke mønstre og farvesammensætninger.

Du kan styre det ved, at puste på det med et sugerør, en air blower, en føntørrer på kold varme eller en tom airbrush.

Alcohol ink er højpigmenteret, hvilket vil sige, at det er meget koncentreret i sin farve. Den kan fortyndes og lysnes med blending solution "farveløs alkohol" direkte på dit papir og dermed opnår du en bedre flyde- og vedhæftningsevne. 

Alkohol ink tørrer hurtigt, da alkohol jo fordamper. Det kan "vækkes" igen med alkohol, fordi det ikke er permanent, heller ikke når det er tørt.

Her på siden finder du også mange forskellige værktøjer, du kan bruge til dine alkohol ink projekter. Vi har pipetter, tegneflasker, sprayflasker, vandpensler, air blowers, paletter og opbevarings boxe.

Alkohol Ink kan males på ikke sugende overflader, så som syntetisk papir, klinker, metal, glas, mv. Vi fører en lang række af syntetiske papirer: Nara papir, Octopus Fluids papir, Academy papir og Stonepaper. Du kan også bruge det direkte på et lærred, men lukker du ikke overfladen på lærredet, vil det suge ink'en til sig. Dette resulterer i et akvarel look. Lærredet kan med fordel forsegles med en spraymaling, lak eller blot med akrylmaling.

Folie finder du også lige her, både de forskellige metallic farver samt glitter og farver. Folier kan bruges til at lægge direkte på din alkohol ink, imens den er halvtør (klistret). Alternativt kan den lægges på tør alkohol ink med forskellige limtyper.

Alkohol ink er ikke lysægte og vi anbefaler derfor, at du sætter det i passepartout og bag glas og ramme. Du kan også UV-beskytte det med en dertil beregnet lak.

Mange Alkohol Inks, Blending Solution og Isopropylalkohol (ISO) afgiver giftige dampe og har en kraftig lugt. Derfor anbefaler vi, at du anvender passende åndedrætsværn.

Ønsker du LUGTFRI OG GIFTFRI alkohol ink, så er det TOUCH alkohol inks du skal vælge.

art-de-vinci.dk har en Alkohol Ink Facebook gruppe, der hedder Danmark - Alkohol Ink, du kan tilmelde dig for at få gode råd og sparring. Her kan du også dele hvad du laver, få inspiration og gode råd fra alle de andre.

Læs mere Læs mindre
pr. side

Varer 1-36 af 75

Side
pr. side