AMSTERDAM akrylmaling

Hos art-de-vinci.dk finder du 2 forskellige AMSTERDAM akryl malinger, du kan bruge hvad enten du er hobby maler eller professionel kunstmaler.
 
Disse to malinger, fra det hollanske firma Royal Talens, er; standard series acrylics og acrylic ink. Navnene på farverne er ens i de forskellige malinger. Du kan læse mere om malingernes ligheder og forskelle herunder.
 
Standard series acrylics kalder vi AMSTERDAM akrylmaling og fås i størrelserne; 20 ml, 120 ml og i 500 ml. Desuden fås den også i forskellige sortimentsæsker, hvilket er en god måde at lære farverne at kende på.
 
Amsterdam akrylmaling er kendetegnet ved;

* Det store farvekort, der består af 90 smukke farver, deriblandt metallic, pearl og reflex farver en god studio kvalitet.
* En lækker, cremet, tyk konsistens.
* En ensartet satin glans.
* H
øj lysægtehed, med et system hvor du kan se den enkelte farves lysægtehed ved hjælp af de krydser der er på den. Jo flere krydser jo bedre modstår farven lys og jo mindre falmer den over tid.
* Farver der er transparente og andre der ikke er gennemsigtige, du kan se det på den firkant der er på bøtten. Er den ufarvet er farven transparent, er den sort er farven ikke gennemsigtig.
* Den er rimelig lugtfri og tørrer hurtigt.
* Er vandfast når den er tør.
*E
r vandbaseret, og du kan rense dit værktøj med vand.

Ønsker du en anden glans eller flydeevne på Amsterdam Akrylmaling anbefaler vi at du kikker i kategorien kaldet Medium, pasta, gel, lim og fixativ

  
Amsterdam acrylic ink finder du herinde med navnet AMSTERDAM Acrylic Ink, og den fås i en størrelse på 30 ml.
 
Amsterdam acrylic ink har mange af de samme kendetegn som Amsterdam akrylmaling blot med disse forskelle;
 

* Stort farvekort med 56 forskellige farver, også metallic, pearl og reflex farver.
* En tynd maling du bl.a. kan bruge i en airbrush eller bruge med en kalligrafi dip pen ( kan ikke bruges i en fyldepen).
* S
kal omrystes inden brug.

 

Læs mere Læs mindre
pr. side

12 varer

pr. side