Tusch

En tusch er et lækkert redskab. Den kan bruges af mennesker i alle aldre og kan bruges alene, til at farvelægge din tegning, eller kan bruges sammen med andre medier, så som akvarel eller akrylmaling - og dermed gøre dine værker til et mixed medie kunstværk.

Hos art-de-vinci.dk elsker vi særligt tuscherne der indeholder akrylmaling.; Posca og Molotow. De kan bruges til at lave smukke streger og linjer i dine malerier, lave dots på sten, lave outlines på din wallart og meget mere. De er permanente når tørre og Molotow tuscherne kan genopfyldes og du kan skifte spidserne (tips) og dermed få flere skrivemåder og bredder ud af en tusch.
Molotow har også en tom tusch, hvori du selv kan blande og fylde maling, og dermed få en tusch i netop den nuance du ønsker.

Faber Castell har lavet nogle lækre brush tuscher med india ink, Pitt Artist Brush Pens. De findes i en mange smukke farver og er super gode til at farvelægge tegninger med. Du kan også lave faux calligraphy med brusch pens.

Gel penne er super lækre at skrive med, de glider hen over papiret. De er også gode til at lave highlights m.m i dine tegninger.
Fineliner tusch er super gode til stregtegninger, til doodling og til outlines.

Læs mere Læs mindre
pr. side

36 varer

pr. side