Tegneartikler

Tegneartikler til dig der elsker at tegne finder du lige her hos art-de-vinci.dk

Vi har et stort udvalg af kvalitets tegneartikler fra flere førende brands så som; Faber-Castell, Derwent, Sennelier, Koh-I-Noor, Royal Talens med flere. Grafit blyanter i forskellige hårdheder, der giver dig forskellige nuancer af sort.

Her finder du flotte farveblyanter i en sand farveeksplosion, hovedsageligt i sæt af forskellige størrelser: Polychromos og Goldfaber fra Faber Castel. Lightfast, Graphitint, Watercolour, Metallic, Procolour, Inktense og Pastel pencils fra Derwent bl.a.

Kalligrafi udstyr med blæk, kalligrafi tusch penne og blækpen lige til at gå i gang med handlettering eller til at skrive smukke kort.

Tegne kul og kridt i forskellige størrelser og udformninger til dine croquis tegninger eller blot til at lave fedt marks på dine akrylmalerier.

Lækre olie- og softpastiller, fra Sennelier og Koh-I-Noor du kan bruge til pastel tegninger eller til det sidste ltouch i dine malerier.

Vi har meget forskellige tilbehør til tegneartikler, i form af forskellige viskelædere, blyantspidsere og fixativ og meget meget mere.

Finder du ikke lige det du står og mangler af tegneartikler, er du altid velkommen til at kontakte os, så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Læs mere Læs mindre
pr. side

Varer 1-36 af 240

Side
pr. side