Akryl papir

Her finder du de papirer, vi hos art-de-vinci.dk har, du kan bruge til at male med akrylmaling på.

Clairefontaine, Paint ON, blokke kan bruges med flere forskellige medier. Det er super godt til akryl maling. Det er et kraftigt karton-agtigt papir med en vægt på 250 g, der fås i flere forskellige farver. Det der hedder "Gris" er grå, "Noir" er sort, "Grain" er hvidt med en nubret overflade, "Naturel" er et natur farvet papir, "Blanc" er glat hvidt og "Farvemix" har forskellige papirer i ; denim, blanc, grain, gris, naturel og noir. Alle blokkene med painton papir fås i størrelserne; A5, A4, A3 og A2.

Her finder du også blokke, fra Clairefontaine, med 10 stks. canvas - lærred i. Det er en polyester bomulds blanding. Toplimet og hvert ark er let af tage ud. Canvas siderne er forgrundet med hvid gesso, så de er klar til at du kan male direkte på dem. Overfladen er glat og det er muligt at putte i din printer og printe dit motiv direkte på lærredet for derefter at male ovenpå.

Vi sælger også et akvarel og akryl papir på 400 g. Det måler 64 x 90 cm og sælges samlet med 5 løse ark. Det lækre 400 g kvalitetspapir indeholder 50 % bomuld og 50 % cellulose. Papiret har lige kanter og er syrefrit. Dette papir er super godt til dig, der elsker vandig akrylmaling, hvad enten det er et higflow produkt fra Golden eller blot er vand fra din sprayflaske.

Læs mere Læs mindre
pr. side

14 varer

pr. side