Owatrol, Spirit Rust, sæt 3 dele

Varenummer : OW-sæt

På lager

719 DKK

Detaljer

Med Owatrol Spirit Rust serien kan du få dine ting til at se rustne ud, uden at de har stået i mange mange år og rustet. Det kan også bruges til at lave rust i dine malerier.

I sættet får du:

  • * 1 dåse Reactiv Leaf Rust, 500 ml
  • * 1 spray Rust Spirit, 500 ml
  • * 1 dåse Spirit Sealer, 500 ml

Værdi 797,-


Alle 3 forskellige produkter skal rystes inden brug.

Reactiv Leaf Rust er en maling / grunder, der indeholder jern, som gør der muligt at danne rust på alle underlag, der ikke selv består af jernholdige metaller.

Rust Spirit, er rustaktivatoren du kan bruge til at få rust på alle underlag, hvor du først har påført Owatrol, Reaktiv Leaf Rust eller på jernholdige metaller.

Spirit Sealer neutraliserer effekten af Rust Spirit og lukker overfladen på dit dekorative emne, når du har opnået den ønskede mængde af rust.

Sættet rækker til minimum 5 m2  pr. liter, afhængig af påføringsmetode.

Dit værktøj kan rengøres med vand og sæbe. Pas på afløb, da det er metalstøv, du lukker ud. Saml evt. metalstøvet op af vasken, inden du skyller ud.

Reactiv Rust skal tørre i min. 6 timer inden du påfører Rust Spirit. Opnår du ikke den ønskede rust effekt efter 15 - 20 min. ventetid, gentager du påføring af Rust Spirit. Rust Spirit skal tørre i 24 timer inden du påfører Spirit Sealer.

Fremgangsmåde: Owatrol's Spirit-guide

Datablade:

TDS - OWATROL - REACTIV LEAF RUST

SDS Owatrol Reactiv Leaf

TDS - OWATROL - RUST SPIRIT

SDS_Owatrol_Rust_Spray_Activator

TDS - OWATROL - SPIRIT SEALER

SDS_Owatrol_Spirit Sealer