Velkommen til art-de-vinci.dk

Mit navn er Benita Mølgaard, og jeg er indehaver af art-de-vinci.dk. Jeg er kunstner med atelier i udkanten af Viborg, hvor jeg og art-de-vinci.dk har hjemme.

Jeg holder selv utrolig meget af at tegne og male, og den glæde vil jeg rigtig gerne dele med andre. Derfor overtog jeg 1. januar 2014 specialforretningen Art de Vinci, som dengang havde butik i Herning.

Nu hedder firmaet art-de-vinci.dk, fordi det, udover at være en kursusvirksomhed, også er en webshop med lager i atelieret, hvor der handles med spændende kunstnerartikler i god kvalitet.

I atelieret afholdes der også produkt- og teknikkurser med alverdens teknikker - både med mig selv som underviser og med forskellige spændende gæsteundervisere.

Du er også altid velkommen til at komme og handle på lageret efter aftale.

 

Som tidligere kvalitetschef i tekstil-, smykke- og boligbranchen har jeg besøgt rigtig mange leverandører i Europa og Asien for at kvalitetssikre produkter.

Kvalitetsbevidstheden har jeg taget med mig videre til min egen virksomhed, hvor jeg altid sikrer mig, at kvaliteten på mine produkter er i orden. Jeg har derfor haft fingrene i alle varer i sortimentet for at sikre, at jeg kan stå inde for dem.

Og det er noget, kunderne lægger mærke til! De kvitterer med gode anmeldelser og masser af stjerner på Trustpilot, hvilket jeg er meget glad for og stolt af.

 

Tak, fordi du klikkede dig ind på art-de-vinci.dk.