Mette Lorentzen, portræt på abstrakt bund, 17. - 18. oktober

Varenummer : 171020

På lager

2.500 DKK

Detaljer

Kombiner det abstrakte med portrættet...

Ja, det lyder måske lidt underligt, men her arbejder vi først med det abstrakte i bunden og så bygger vi et portræt op på den.

Det er en meget anderledes og fri måde at lave portræt på, hvor vi ikke skal "nusse" så meget omkring detaljerne. Vi bruger nemlig meget af tiden på teknikkerne til den lækre bund, og mindre på portrættet.

Mette Lorentzen, kan meget mere end portrætter, som du allerede ved hun mestrer!

Hun kommer 2 hele dage og underviser i opbygningen af det abstrakte akrylmaleri og spændende teknikker dertil. Når det er på plads, tilføjer vi et portræt i en mere simpel version, end hun plejer at undervise i.

Mette viser dig de forskellige teknikker til at starte et ansigt op, og hvordan du får proportionerne og karaktertrækkene på plads.

Der vil være et indledende oplæg hver dag, samt forskellige input undervejs i løbet af weekenden.

Kurset er for både begyndere og øvede, da Mette giver sparring undervejs, lige præcis der hvor du er...

 

Hvornår:

Lørdag og søndag, den 17. – 18. oktober 10:00-16:00

Hvor:

Kurset afholdes hos art-de-vinci.dk på Lyngsøvej 5 i Viborg, og bookes her på art-de-vinci.dk.

Pris:

Prisen på kr. 2500,- er inkl. maling (værdi 250,-), kaffe og te, og 10 % kursusrabat på alle varer i butikken.

Materialer:

Der bliver sendt en materialeliste i ugen op til kursusstart. Du skal selv medbringe staffeli, lærreder, pensler, madpakke og maletøj. Hvis du ikke har mulighed for at medbringe staffeli, kan du reservere et hos mig, så længe lager haves. Maling og alt andet malegrej er til rådighed i atelieret. Lærreder og andet malegrej kan selvfølgelig også købes hos art-de-vinci.dk med 10 % rabat.

Overnatning:

Der er flere billige B&B i nærheden. Se forskellige muligheder her. Der er også mulighed for at parkere med mobilhome, campingvogn eller telt ved vores skønne udsigt. Du kan komme og gå i atelieret, som det passer dig...

Aflysning:

Tilmeldingen er bindende. I tilfælde af aflysning af kurset, refunderes betalingen. Der er max. 10 pladser. Kurset gennemføres ved min. 8 deltagere.

Corona:

Vi følger selvfølgelig myndighedernes retningslinjer. Der vil være gennemgang af disse ved kursusstart.