Mette Lorentzen, Abstrakt weekend, 9. - 10. oktober

Varenummer : 091021

På lager

2.500 DKK

Detaljer

Eksperimenterende abstrakt...

Mette Lorentzen kan meget mere end portrætter, som du måske allerede ved hun mestrer!

På dette kursus arbejder vi eksperimenterende i opbygningen af det abstrakte maleri, og arbejder med DET, der opstår i processen.

Der fokuseres på, hvordan farver, form, lys og skygge har betydning for billedets dynamik og hvordan de indvirker på hinanden og på balancen i billedet.

2 hele dage med spændende teknikker og masser af farver!

Der vil være et spændende, indledende oplæg hver dag, samt forskellige input undervejs i løbet af weekenden.

Kurset er for både begyndere og øvede, da Mette giver sparring undervejs, lige præcis der, hvor du er...

 

Hvornår:

Lørdag og søndag, den 9. – 10. oktober 2021.

Kurset afholdes hos art-de-vinci.dk på Lyngsøvej 5 i Viborg, og bookes her på art-de-vinci.dk.

Pris:

Prisen på kr. 2500,- er inkl. fri malebar med bl.a. Amsterdam og Galeria maling (værdi 250,-), kaffe og te, og 10 % kursusrabat på webshop lageret.

Loyalty-rabat:

Pga. Corona, har vi forlænget perioden på loyalty-rabat fra 1 år til 1½ år. Så har du været på kursus hos art-de-vinci.dk efter 1. marts 2020, så kan du få 10% rabat på kursusprisen.

Materialer:

Der bliver sendt en materialeliste i ugen op til kursusstart. Du skal selv medbringe staffeli, lærreder, pensler, madpakke og maletøj. Hvis du ikke har mulighed for at medbringe staffeli, kan du reservere et hos mig, så længe lager haves. Maling og alt andet malegrej er til rådighed i atelieret. Lærreder og andet malegrej kan selvfølgelig også købes hos art-de-vinci.dk med 10 % rabat.

Overnatning:

Der er flere billige B&B i nærheden. Se forskellige muligheder her. Der er også mulighed for at parkere med mobilhome, campingvogn eller telt ved vores skønne udsigt. Du kan komme og gå i atelieret, som det passer dig...

Aflysning:

Tilmeldingen er bindende. I tilfælde af aflysning af kurset, refunderes betalingen. Der er max. 12 pladser. Kurset gennemføres ved min. 9 deltagere.

Corona:

Vi følger selvfølgelig myndighedernes retningslinjer.