Mette Lorentzen, 3 dage med abstrakt og portræt, 22. - 24. oktober

Varenummer : 221121

På lager

3.500 DKK

Detaljer

3 dage med kombinationen af abstrakt med portræt i akryl.

Endnu engang kommer den dygtige formidler og kunstner, Mette Lorentzen til Viborg, som underviser,

Hvordan opbygger man et ansigt? Og hvordan forenes det med det abstrakte?

Det, og meget mere lærer du på dette kursus med Mette Lorentzen, som kommer fredag til søndag, og underviser i portræt maleri og abstrakt. Det kan kombineres i ét og samme maleri, men du kan også vælge at koncentrere dig om enten eller...

Mette er super dygtig til at undervise i detaljer, lys og skygger, så du kommer til at arbejde med alle detaljerne i portrættet. 

Til det abstrakte maleri arbejder vi eksperimenternde i opbygningen og med DET, der opstår i processen. Vi fokuserer på hvordan farver, form, lys og skygge har betydning for billedets dynamik, og der kommer forslag til hvilke teknikker, du kan bygge maleriet op med.

Vi skal "schumre, blende, lasere og nørde", mens vi gennemgår hår, øjne, næser, skygger og lys, som behovene opstår til. Mette viser dig de forskellige teknikker til at starte et ansigt op, og hvordan du får proportionerne og karaktertrækkene på plads. Vi skal også arbejde med forskellige typer hudfarver, hvilke farver der bruges til hvad og hvordan blandingsforholdene er.

Der vil være et indledende oplæg den første dag, samt forskellige input undervejs i løbet af dagene. 

Kurset er for både begyndere og øvede, da Mette giver sparring undervejs, lige præcis der hvor du er...

 

Hvornår:

Fredag, lørdag og søndag, den 22. – 24. oktober, 10:00-16:00

Hvor:

Kurset afholdes hos art-de-vinci.dk på Lyngsøvej 5 i Viborg, og bookes her på art-de-vinci.dk.

Pris:

Prisen på kr. 3500,- er inkl. maling (værdi 250,-), kaffe og te, og 10 % kursusrabat på alle varer i butikken.

Materialer:

Der bliver sendt en materialeliste i ugen op til kursusstart. Du skal selv medbringe staffeli, lærreder, pensler, madpakke og maletøj. Hvis du ikke har mulighed for at medbringe staffeli, kan du reservere et hos mig, så længe lager haves. Maling og alt andet malegrej er til rådighed i atelieret. Lærreder og andet malegrej kan selvfølgelig også købes hos art-de-vinci.dk med 10 % rabat.

Overnatning:

Der er flere billige B&B i nærheden. Se forskellige muligheder her. Der er også mulighed for at parkere med mobilhome, campingvogn eller telt ved vores skønne udsigt. Du kan komme og gå i atelieret, som det passer dig...

Aflysning:

Tilmeldingen er bindende. I tilfælde af aflysning af kurset, refunderes betalingen. Der er max. 12 pladser. Kurset gennemføres ved min. 9 deltagere.