Farvet ink / tusch

Farvet ink bliver også kaldt flydende tusch. Her finder du 2 forskellige produkter, med lidt forskellige egenskaber. De kan begge bruges til alle flydende malerteknikker, til kalligrafi samt til at tegne og male med.

Sennelier Inks kommer i 30 ml. glas. Den farvede ink har i ufortyndet form en smuk højglans. Dette grundet binderen, der består af shellak gummi. Den fås i 31 forskellige farver og er alle flotte klare i farverne. Sennelier farvet ink er ikke lysægte og ikke helt vandfaste når tør. Den kan med fordel lakeres med en uv-beskyttende lak efterfølgende.

Rohrer & Klingner vandbaseret ink / tusch, kommer i 50 ml. glas. Den har en mat glans. Binderen består af en acrylat som gør tuschen stærk og aldersbestandig. Tuschen fås i 24 forskellige flotte farver. De varierer i hvor lysægte de er, samt hvor dækkende de er.
På emballagen er der fra 2 - 5 stjerner, der fortæller om deres lysægtehed. Hvor 5 er den højeste lysægtehed. Hvorvidt de er transparente eller dækkende ser du ved hjælp af de firkanter der er på emballagen. En sort firkant symboliserer at de er dækkende og en hvid firkant at de er transparente.

Fælles for begge produkter er, at ingen af dem egner sig til at putte i en fyldepen. 

Læs mere Læs mindre
pr. side

3 varer

pr. side