Gel Plates og tilbehør

Her finder du et stort udvalg af forskellige størrelser i Gel Plates og i tilbehør til tryk. Gel Plates er et fantastisk produkter til mono print, som er sjovt og nemt at bruge!

Hos art-de-vinci.dk har vi valgt at sælge Gel Press printing plates som er et billigere, men mindst lige så godt, alternativ til de mere kendte Gelli Plates.
 
Gel Press plates er lavet af silikone og er meget holdbare. De er genanvendelige og kan opbevares ved normal stuetemperatur.
De kan bruges til mange forskellige former for tryk på papir. De papirer du trykker på, kan du bruge som de er, i dine kort, i scrapbooking og i mixed media kunstværker.

De er lette at rengøre og er altid klar til at lave flotte prints. Du kan bruge dem sammen med akrylmaling, akvarelmaling og alkohol Ink m.m.

Du kan bruge mange forskellige teknikker og tilbehør sammen med gel plates. Du kan bl.a. bruge colour shapers, tandspartler og catalyst wedge til at fjerne en farve og lave mønstre med. Du kan også printe eller fjerne noget af malingen på Gel Platen igennem en stencil. Mulighederne er mange.

Du kan printe på mange forskellige slags papirer. Her kan vi godt lide rispapir og japan papir, da det funger rigtigt godt i mixed media projekter.  Det bliver gennemsigtigt når du limer det på andet, så kun dine tryk er tilbage.

 

Læs mere Læs mindre
pr. side

Varer 1-36 af 43

Side
pr. side