Syntetisk papir

Hos art-de-vinci.dk finder du 4 forskellige slags syntetisk papir, i mange størrelser til bl.a. at arbejde med alcohol ink på; Academy papir, Stonepaper, Octopus og NARA papir.

Fælles for alle mærkerne er, at ingen af dem kan tåle høj varme, da papiret kan smelte. Så pas på med direkte varme fra varmepistoler (heatguns) og føntørrer med høj varme. De fleste føntørrer, airbrush og andet puste-grej kan sagtens bruges, bare du er opmærksom på den direkte varme ikke er for høj.

ACADEMY, 200 g, er lavet af polypropylene og findes i forskellige størrelser, alle i hvid og mellem glans overflade. Papiret kan sammelignes med f.eks. YUPO papir. Det er blot 2 forskellige brands - kært barn har mange navne.

STONEPAPER, 192 g, har en smuk, mat, hvid silkeoverflade, og er bl.a. lavet af stenmel.

OCTOPUS, 525 g, er et kraftigt papir lavet af polyethylen. Det er hvid og fås i forskellige størrelser. Det er desuden pakket i henholdsvis ark eller som blok hæftet i top.

NARA papir findes i flere forskellige størrelser i hvid og sort. Det vejer henholdsvis 200 og 330 g.

Alle 4 forskellige syntetiske papirtyper er af høj kvalitet. De er super holdbare og vandafvisende. De har en høj rivstyrke og er temperatur- og kemikaliebestandige.

Desuden har NARA 2 ekstra fordele, at det fås i sort og at alt maling kan fjernes fra overfladen. Så her har du fortrydelsesret, og papiret kan genbruges ign og igen...

Læs mere Læs mindre
pr. side

7 varer

pr. side