Levering og returnering

Levering

art-de-vinci.dk leverer i Danmark, Sverige, Norge, Island, Grønland og på Færørerne.

Du kan vælge forskellige leveringsmuligheder, alt efter hvad der passer dig bedst. Prisen på fragten afhænger af, hvordan du vil have pakken leveret.

Til alle andre lande end Danmark, betales fragten efter vægt, og der skal derfor aftales fragtpris for hver ordre.

Kontakt derfor [email protected] for prisfastsættelse af den aktuelle fragt.

Please contact [email protected] for freigth prices to your delivery.

 

Du har følgende fragtmuligheder:

 - GLS Pakkeshop   55 kr.

 - GLS Erhvervsadresse   75 kr.

(SKAL kunne leveres på adressen mellem 8-16)

 - GLS Privatadresse   85 kr.

(Levering til privat- og erhvervsadresser, hvor der ikke er nogen på adressen mellem 8-16. Du får en SMS/mail med et link, hvori du skal fortælle, hvor pakken må stilles. Dette er på eget ansvar.)

 - Danske Fragtmænd 159 kr.

(Ved pakker større end 80 cm leveres med Danske Fragtmænd, da GLS kan ikke håndtere de store pakker i deres sorteringssystem. Danske Fragtmænd leverer direkte til adressen. For at pakken må stilles på adressen, skal vi have din tilladelse, da det er på eget ansvar. Er der ingen hjemme på adressen, kan du ved ordren definere, hvor pakken må stilles. Alternativt kommer pakken med på nærmeste fragtcentral, hvor du så skal afhente den. Den kan også leveres til en alternativ adresse, hvor der er nogen hjemme eller f.eks. der hvor du arbejder.)

Danske Fragtmænd har ikke adgang til alle småøer, hvilket kan betyde at pakker afleveres ved færgen. I disse tilfælde, skal leveringsadressen være afleveringsstedet, og ikke den private adresse. Dette er på eget ansvar.

På enkelte varer ændrer fragt valgmulighederne sig automatisk i systemet, alt efter hvilke varer, der ligges i indkøbskurven.

 

Leveringstid

Den normale leveringstid på bestilte varer er på 1-3 arbejdsdage. Hvis du bestiller en vare, som ikke kan leveres inden for 1-3 arbejdsdage, vil du blive kontaktet, enten via mail, sms eller telefonisk.

Hvis du bestiller en vare, som ikke er i webshop sortimentet, får du oplyst leveringstiden efter leverandøren har bekræftet ordren.

I tilfælde af meget forsinkede eller decideret udeblevne leverancer, kontaktes art-de-vinci.dk, og der fremsendes naturligvis en ny leverance uden beregning.

Ordren kan også afhentes hos art-de-vinci.dk i Viborg efter nærmere aftale.

 

Hvis du fortryder dit køb

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret efter forbrugeraftaleloven.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

 - Har modtaget din vare.

 - Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

 - Får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele.

 

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen kan gives ved at sende en e-mail til [email protected].

I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular.

Den finder du nederst på denne side eller du kan bruge linket her - Fortrydelsesformular

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

 

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb.

Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Visse varer kan i kraft af deres størrelse ikke returneres med GLS. Dette gælder f.eks. for lærreder, rammer og staffelier.

Udgifterne for returnering af disse varetyper forventes højst at koste ca. 200 kr.

Returnering med GLS forventes højest at koste 100 kr.