Kundeaften - Softpasteller med Laila Pallisgaard, 26/8 UDSOLGT

Varenummer : 260820

Ikke på lager

50 DKK

Detaljer

Nu tager vi hul på en ny række af de populære KUNDEAFTENER, hvor forskellige kunstnere kikker forbi art-de-vinci.dk atelieret og vi præsenterer nye, spændende produkter.

Så reserver allerede nu onsdag, den 26. august fra 19:00 - 21:30, hvor kunstner Laila Pallisgaard kommer og fortæller hvad der er at vide om softpasteller og hvad vi kan bruge dem til.

Laila Pallisgaard er fra Hirtshals, og vil rigtig gerne føre os ind i pastel universet...

Laila kommer også og holder kurser for begyndere og for øvede ud i brugen af softpastel, og de afholdes selvfølgelig hos art-de-vinci.dk ????

Men først har vi kundeaftenen, hvor vi skal hygge, inspireres og have kaffe og kage.

Hvornår:

Onsdag, den 26. august, 19:00-21:30

Hvor:

Kundeaftenen afholdes hos art-de-vinci.dk på Lyngsøvej 5 i Viborg, og bookes her på art-de-vinci.dk.

Pris:

Prisen på kr. 50,- er et tilmeldingsgebyr.

 

Overnatning:

Der er flere billige B&B i nærheden. Ring for yderligere info, 29858211. Der er også mulighed for at parkere med mobilhome, campingvogn eller telt ved vores skønne udsigt.

Aflysning:

Tilmeldingen er bindende. I tilfælde af aflysning af kundeaftenen, refunderes betalingen. Der er max. 12 pladser, og det er først til mølle... Kundeaftenen gennemføres ved min. 8 deltagere.

Corona:

Før Corona var vi 25-30 deltagere på en kundeaften. Nu er der kun plads til max. 12 deltagere, for vi følger selvfølgelig myndighedernes retningslinjer i forbindelse med at holde afstand. Der vil være gennemgang af Corona reglerne ved aftenens start.