Christina Monrad, Tusch-ballade, 13. august

Varenummer : 130821

På lager

950 DKK

Detaljer

KENDER DU DET? Du vil så gerne male. Og det hvide papir venter bare på, at du går i gang.

Og alligevel kommer der bare …. INGENTING!!?

Med tusch-ballade slipper vi kontrollen til en start, når den flydende tusch løber sine egne uforudsigelige veje på papiret. Det bliver en leg – fremfor en præstation – at frembringe en baggrund som fantasien kan tage afsæt i. Når vi har brugt den flydende tusch på papiret, går vi på motivjagt og arbejder videre med akrylmarkere og ecoline farver for at få motiverne frem.

Christina Monrad fra Kreativenergi.dk styrer slagets gang.

Vil du kick-starte og læse mere om teknikkerne, så har Christina lavet en skøn bog "Tusch-ballade", med en masse dejlige billeder og beskrivelser i.

Hvornår:

Fredag, den 13. august, 10:00-15:00.

Hvor:

Kurset afholdes hos art-de-vinci.dk på Lyngsøvej 5 i Viborg, og bookes her på art-de-vinci.dk. 

Pris:

Prisen er kr. 950,- og er inkl. kaffe, te og alle materialer. Du får også 10 % kursusrabat på alle varer på webshop lageret. 

Loyalty-rabat:

Har du været på kursus hos art-de-vinci.dk efter 1. november 2019, kan du få 10% loyalty-rabat på kursusprisen. Optjeningstiden er forlænget til 1½ år pga. Corona.

Overnatning:

Der er flere billige B&B i nærheden. Se her eller ring for yderligere info, 29858211. Der er også mulighed for at parkere med autocamper, campingvogn eller telt ved vores skønne udsigt. Der er gratis strøm og vand, samt toilet.

Aflysning:

Tilmeldingen er bindende. I tilfælde af aflysning af kurset, refunderes betalingen. Der er max. 12 pladser. Kurset gennemføres ved min. 9 deltagere.

Corona:

Vi følger selvfølgelig myndighedernes retningslinjer i forbindelse med Corona. VI PASSER PÅ HINANDEN.

Vær opmærksom på, at vi delvis skal være udendørs, evt. med pavillon eller telt - alt efter vejret.