Om Art de Vinci

Hvem er Art de Vinci?

Kunsten og kreativiteten er vigtig – men forholdene for de mennesker, der producerer materialerne og miljøpåvirkningen af produktionen er også vigtig.

Jeg hedder Benita Mølgaard, og 1. januar 2014 overtog jeg Art de Vinci. Som udøvende kunstner har jeg selv haft fingrene i alle materialerne i min virksomhed, og jeg tager kvaliteten af mine produkter alvorligt. Det oplever mine kunder heldigvis, og kvitterer ofte på Trustpilot med masser af stjerner.

Før jeg overtog Art de Vinci, har jeg været vidt omkring bogstaveligt talt. Som kvalitetschef i forskellige firmaer, har jeg rejst Asien tynd i arbejdet med kvalitetssikring og CSR (se infobox nedenfor). Dét er noget, der betyder meget for mig, og jeg viderefører opgaven her i Art de Vinci.

Derfor har jeg brugt ressourcer på at finde leverandører til lærreder og rammer, der produceres i Kina, som er BSCI registrerede. Det betyder nemlig, at de allerede arbejder med deres sociale og miljømæssige forhold for deres medarbejdere, og at der er kontrol med at forholdene opretholdes og hele tiden forbedres.

Emballagen til pakkerne i webshoppen er genbrugspap fra tekstilfabrikken Rainwear, som er min nabo.

Da ingen af vores pakker kan pakkes i en standard papkasse, er denne løsning, hvor vi ”wrapper” en ny kasse omkring ordren, en meget god løsning. Det kommer der mange sjove og fantasifulde papkasser ud af.

Bl.a. biler og ubåde er dukket op… Håber det sætter smil på læben hos modtageren:-)Webshoppen har ALTID åben. Lageret har åbent efter aftale.
Art de Vinci - Lyngsøvej 5 - 8800 Viborg - Telefon 29858211 - E-mail info@art-de-vinci.dk - CVR 34233985
DankortEuroCard / MasterCardForbrugsforeningenJCBMaestroVisa Electron
Hjælp?
Kan jeg hjælpe med noget?
Tlf. 9669 7400
Mo 2985 8211
(Luk vindue)

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere
Klik her for vores mobilside